Kılıçdaroğlu 11 başkanla 'kalkınma'yı konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı ile parti genel merkezinde yaptığı toplantı sürüyor. Haftaya bütün CHP’li belediye başkanları ile toplantı yapılacağı açıklandı. Pazar günü ise Parti Meclisi toplanacak.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı ile parti genel merkezinde bir araya geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş toplantıdan erken ayrıldı ve ikili Cuma Namazı’nı kılmak için Kocatepe Cami’ne geçti.

Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş toplantıyla ilgili bilgi verdi.

Toplantıyla ilgili konuşan İmamoğlu, “Türkiye nüfusunun neredeyse yarısına hizmet edecek olan Belediye başkanlarımızla beraber partiler üstü duruşu, şeffaflığı, nitelikli hizmeti ve katılımcılığı ön planda tutan anlayışla en faydalı şekilde nasıl hizmet edebilirizin sohbetini yaptık. Verimli bir toplantı oldu ve aynı şekilde tüm Belediye başkanlarımızla haftaya yine bir araya geleceğiz” dedi.

KENT KALKINMASINI KONUŞTULAR

Mansur Yavaş ise şunları söyledi: “Daha önceden Belediye başkanlığı yapmış meslektaşlarımız silgilerini paylaştı. Daha iyi hizmet için neler yapabileceğimizi ve yaptığımız iyi hizmetleri birbirimizle nasıl paylaşacağımızı konuştuk. Ülke ekonomisinin yüzde 75’ini idare eden 11 belediye başkanıyla birlikte yaşadığımız kentlere huzuru nasıl getirebiliriz, ekonomik kalkınmasını nasıl gerçekleştirebilirizin paylaşımında bulunduk.”

28 Nisan Pazar günü Parti Meclisi’nin toplanacağı öğrenildi.