Engelli öğrencilerden çağrı var

Engelli öğrenciler, 'Daha yaşanabilir bir dünya, temiz bir çevre için engelleri aşıyoruz' sloganıyla İstanbul'da 22-30 Nisan tarihlerinde çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Toplumun bilinçlendirilmesi ve duyarlı hale gelmesi için öğrencilerden etkinliklere katılım çağrısı var.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Görün , Duyun, Anlayın ...

Daha yaşanabilir bir dünya da ,  daha temiz bir çevre de  mümkün.

Bunun için sizleri, çıktığımız yolda bize destek olmaya çağırıyoruz..."

Bu çağrı, engelli öğrencilerden. Toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi ve duyarlı hale gelmesi için öğrenciler, 22 Nisan - 30 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da bir dizi etkinlik yapacak. Etkinliğin düzenleyicisi Saadet Özel Eğitim Meslek Okulu Öğrencileri, "Toplumu oluşturan tüm bireyler gibi biz de daha yaşanabilir bir dünya ve  temiz bir çevrede yaşama isteği duyuyoruz.

Doğanın tüm canlılarına saygı duyulan, yaşama hakları güvence altına alınan ve kentlerin herkes için yaşanılır hale getirildiği bir şehirde yaşamak istiyoruz. Kentlerin engelli bireylere uygun düzenlendiği, betonun yerine yeşilin, ağacın değer gördüğü, sokakta yaşayan dostlarımız kedi, köpek ve diğer canlılara sevgi ve saygıyla yaklaşılan, caddeleri temiz ve temiz kalması için her vatandaşın üzerine düşen sorumlulukla hareket ettiği bir şehrin, hayata daha gülen gözlerle bakacağını biliyoruz. Bu gülen gözlerde pay sahibi olmak içinde bize düşen sorumlulukla yola çıkıyoruz" diyor...

22 Nisan’da Nişantaşı’nda yürüyüşle başlayacak etkinlikler panel, film gösterimi, konser, çöp toplama ve sokak hayvanlarına mama bırakma, televizyon programlarına katılma, sporcularla aktiviteler gibi birçok etkinliği kapsıyor.

(HABER MERKEZİ)