İmamoğlu: Bu halk mazbatayı verdi

Ekrem İmamoğlu'nun Küçükçekmece ziyareti miting havasında geçti. "Hak, hukuk, adalet" sloganları eşliğinde konuşan İmamoğlu şöyle dedi: "Bana diyorlar ki mazbatayı ne zaman alıyoruz? Ben size bir şey söyleyeyim: Bu halk mazbatayı verdi. Ne arıyorlar? Acaba Büyükçekmece'de bir fırtına koparabilir miyiz? Bu millet size ne der biliyor musunuz? Hadi işine kardeşim!"

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçimini kazanan CHP'li Ekrem İmamoğlu, Küçükçekmece'de halka seslendi. İmamoğlu, "Bana diyorlar ki mazbatayı ne zaman alıyoruz? Ben size bir şey söyleyeyim: Bu halk mazbatayı verdi. Ne arıyorlar? Acaba Büyükçekmece'de bir fırtına koparabilir miyiz? Bu millet size ne der biliyor musunuz? Hadi işine kardeşim!" diye konuştu.

İmamoğlu, kalabalığa "Bu gidenlere el sallayın gitsinler" diyerek el salladı. YSK'ye seslenen İmamoğlu, "Birkaç kişiyi değil 82 milyon vatandaşı mutlu etmek zorundasınız. Haktan, hukuktan ve adaletten taviz vermeden, 16 milyon insanı koruyan karar vermeyi mutlaka yerine getirmelisiniz" diye seslendi. Kalabalık "Hak, hukuk, adalet" sloganı attı. İmamoğlu şunları söyledi:

'HAKKINIZI YEDİRTMEYECEĞİM'

"Bu kadar yalan, bu kadar dolan, bu kadar ayıp üzerine kurulu bir sistemle halkın oy verip seçtiği belediye başkanının elinden başkanlığı almaya kimsenin gücü yetmez. Çok net. Buna ne vicdan, ne ahlak yetmez, hiç kimse hesap veremez. Dolayısıyla ben buradan duyuruyorum. Sayın cumhurbaşkanı sizi kandırıyorlar, sizi aldatıyorlar. Hak yiyorlar. Lütfen yanlıştan dönün. YSK, bu süreçte tarihi vazifelerini yerine getiriyor. Tarihi vazifelerinden birisi de 350 bin insanı rencide etmek üzere olan sisteme dur demektir. İlk gece söyledim, şimdi bütün başkanlarımla, vekillerimle söylüyorum, bir kişinin hakkını yemedim, sizlerin hakkını da yedirtmeyeceğim." (HABER MERKEZİ)