İSPARK seçimden sonra fiş kesemedi

İSPARK’ın otoparklarda fiş yerine dip koçanla verdiği biletler sosyal medyaya yansıdı. İSPARK tarafından açıklama yapılmadı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Belediyenin şirketi olarak faaliyet yürüten İSPARK’ın otoparklarda fiş kesmeden, beyana göre ücret almaya başladığı iddia edildi. Fiş isteyenlere “Sistem çöktü” diyen görevliler, ısrarcı olanlara da dip koçanla bilet verdi. Verilen koçanlar medyaya yansıdı.  Konuya ilişkin İSPARK resmi bir açıklama da yapmadı.

İstanbul’da İSPARK’a ait otopark alanlarında görevliler 1 Nisan’dan itibaren İSPARK fişi kesmeden, beyana göre ücret kesmeye başladı. Fişte diretenlere ise dip koçan bilet verdi. Görevliler, bunun nedenini soranlara “Sisteme şu an ulaşamıyoruz”, “Sistem çöktü”, “Siber saldırı var” gibi açıklamalar yaptı.

Kendi internet sitesindeki “İSPARK’a Sor” bölümünde fiş alamama durumları için “Otopark ücretini ödediğiniz halde, fiş veya fatura alamadıysanız durumu İBB Beyaz Masa 153’e iletebilirsiniz” yazan İSPARK, iki gündür yaşanan usulsüzlükle ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadı. (HABER MERKEZİ)

Etiketler İSPARK fiş koçan