Akit TV: Kılıçdaroğlu'na idam talebi kurumun görüşü değil

Akit TV, canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için idam istenen ifadelerin, kurumun görüşlerini yansıtmadığı açıkladı. Konuşmayı yapan Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen'e yaptırım uygulanacağı duyuruldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Akit TV, Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen'in canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için idam talep etmesi hakkında açıklama yaptı.

Mehmet Özmen'in "maksadı aşan ifadelere kullandığı" belirten açıklamada, "Canlı yayında kullanılan talihsiz ifadelerin, kurumun görüşleri olmadığı açıktır. Kullanılan ifadelerin maksadından saptırılarak sosyal medyaya sunulması bir yana, Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik idam talebi içerikli sözler tarafımızca onaylanmamaktadır" denildi.

Kullanılan ifadelere nedeniyle üzüntü duyulduğu aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Akit Medya olarak; milli iradeye saygılıyız. Milletin tercihlerinin milli iradeyi şekillendireceğine inanıyoruz. Milli iradeye dışarıdan her türlü müdahaleyi de kabul edilemez buluyoruz. Bu çerçevede, CHP lideri Sayın Kılıçdaroğlu veya başka bir siyasiye yapılmış veya yapılacak her türlü müdahalenin karşısındayız. Akit TV'de canlı yayında da olsa, kastı aşan böyle bir cümlenin sarf edilmesinden üzüntülüyüz. İlgili arkadaşımıza gereken yaptırımın uygulanacağını kamuoyu ile paylaşıyoruz." (HABER MERKEZİ)

Akit TV, Kılıçdaroğlu'na idam istedi!Akit TV, Kılıçdaroğlu'na idam istedi!

Akit TV haber müdürüne soruşturmaAkit TV haber müdürüne soruşturma

'İdamım için kanun getirmezseniz namertsiniz''İdamım için kanun getirmezseniz namertsiniz'