Çanakkale'de derede kaybolan son çocuğun da cesedi bulundu

Çanakkale'de dereye düşen otomobildeki 4 çocuktan 3'ünün cesedinin bulunmasının ardından 19 gün sonra Barış Kurt'un cesedi de bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çanakkale'nin Ezine ilçesinde akıntıya kapıldıktan sonra bulunan araçtan cesedi çıkmayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Barış Kurt'un cesedine ulaşıldı.

Ezine'de, 2 Şubat gecesi akıntıya kapıldıktan sonra kaybolan ve 4 Şubat'ta sudan çıkartılan otomobilin ön sağ koltuğunda oturduğu öğrenilen Barış Kurt'u arayan ekipler, cesedi olay yerine 3 kilometre uzaklıkta, Karamenderes ile Akçin çaylarının kesiştiği noktada buldu.

Jandarma Arama ve Kurtarma (JAK) ekiplerince 3,5 metre derinlikte ve kıyıya 2 metre mesafede kuma saplanmış bulunan ceset, savcının incelemesinin ardından ambulansla Ezine Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

NE OLMUŞTU?

İçinde 4 çocuğunu bulunduğu otomobil, 2 Şubat gecesi Akköy Geçidi mevkisinde aşırı yağış nedeniyle su seviyesi yükselen derede kaybolmuştu. İtfaiye, polis, sağlık, jandarma ve AFAD ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucu 4 Şubat gecesi araca ulaşılmıştı. Otomobilden 16 yaşlarındaki Ferhat Çil, Batuhan Kızıl ve Mehmet Yalçın'ın cesetleri çıkarılmıştı. (ÇANAKKALE/AA)