Uysal: Sadece dolar yeşilini severler

Demokrat Parti'nin 73'üncü kuruluş yıldönümünde Genel Başkan Gültekin Uysal bir konuşma yaptı. Uysal, günün tarihsel öneminden bahsettiği konuşmasında, "Tek adam sultasına, bir zümrenin baskısına, tek bir fikrin dayatmasına karşı" olduklarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrat Parti’nin 73'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla partisinin genel merkezinde düzenlenen programda bir konuşma yaptı. Uysal konuşmasında, "Bugün, adaletsizliğe en yüksek perdeden itiraz edilen gün. Bugün, hukuksuzluğa, haksızlığa hassaten karşı çıkılan gün. Bugün demokratların, hürriyetçi demokratların, gerçek demokratların günü; kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

"Tek adam sultasına, bir zümrenin baskısına, tek bir fikrin dayatmasına karşı" olduklarını belirten Uysal, demokrasi ve adaleti korumanın önemine değindi.

Ülkedeki ekonomik gelişmelerden de bahseden Uysal, "Maalesef milletimizin büyük bir kısmı habersiz; soyulan, haksızlığa uğrayan milletimizin büyük bir kısmı namussuzluklardan, ahlaksızlıklardan habersiz. Kepçe ile alanların kendisine damlalıkla dağıttığından, yandaşın cebine dolarlardan köprü yapıldığından, kendisi cebine koyacak para bulamazken birilerinin milyonlarını koyacak yer aradığından milletimiz habersiz" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)