Gül: İsrail Adalet Bakanı’nın terör adına ağıt yakmasına şaşırmıyoruz

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İsrail'li mevkidaşı Şaked'in açıklamasına yanıt verdi. Gül, "Ne terör devleti İsrail’in YPG, PKK gibi terör örgütlerine destek fırsatını ganimet bilerek saldırmasına ne de İsrail Adalet Bakanı’nın terör adına ağıt yakmasına şaşırmıyoruz" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İsrail Adalet Bakanı Ayelet Şaked'in Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili açıklamalarına tepki gösterdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Abdulhamit Gül, "Ne terör devleti İsrail’in YPG, PKK gibi terör örgütlerine destek fırsatını ganimet bilerek saldırmasına ne de İsrail Adalet Bakanı’nın terör adına ağıt yakmasına şaşırmıyoruz. Bizler bu coğrafyada zulüm, işgal ve terörün sonu gelene dek rahatsızlık vermeye devam edeceğiz!" ifadelerini kullandı.

İsrail Adalet Bakanı Şaked, ABD'nin Suriye'den çekilme kararının ardından "Bu adım, İsrail'e yardım etmezken, Erdoğan'ı güçlendiriyor ki, kendisi bir Yahudi karşıtı. Kürtlerin, Türklere karşı verdikleri mücadeleyi kazanmalarını umuyorum" demişti. (HABER MERKEZİ)

İsrailli bakandan Trump'a: Yahudi karşıtı Erdoğan'ı güçlendiriyorsunuzİsrailli bakandan Trump'a: Yahudi karşıtı Erdoğan'ı güçlendiriyorsunuz

Etiketler Suriye İsrail PKK ABD YPG