Fatih Portakal: Benle ilgili söylenenlere cevap vermeyeceğim

Fatih Portakal, "barışçıl zam protestosu yapılması" çağrısının ardından kendisine yönelik açıklamalara yanıt vermeyeceğini belirtti. Portakal, "Acaba ekranda kendisiyle ilgili söyleneceklere cevap vermeyi düşünüyor, düşünmüyor mu? Hayır kesinlikle" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, canlı yayında, kendisiyle ilgili açıklamalara yanıt vermeyeceğini söyledi.

"Acaba ekranda kendisiyle ilgili söyleneceklere cevap vermeyi düşünüyor, düşünmüyor mu? Hayır kesinlikle" diyen Portakal, "Bakın eğer öyle bir şey duymak için ekran başına oturuyorsanız, ne bugün duyarsınız ne de yarın duyacaksınız. Sadece ve sadece biz burada Türkiye'nin gerçek haberlerini paylaşıyoruz" dedi.

Türkiye'de yaşanan sorunları ekrana getirdiklerini belirten Portakal, "Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntıları anlatan ve yetkililerin önlem alabilmesi için harekete geçmelerini sağlayabilecek haberleri paylaşıyoruz sizinle. Türkiye'nin gerçek haberlerini paylaşıyoruz. Çünkü gerçekten büyük sorunlarımız var. İçeride büyük sorunlarımız var, hemen sınırın dibinde sorunlarımız var. Bütünlük oluşturmak, sağduyu ile yaklaşmak, milli birlikten bahsetmek gereken bugünlerde biz Türkiye'nin hem içindeki hem ekonomisindeki birinci derece sıkıntıları sizinle paylaşmak istiyoruz"  diye konuştu.

NE OLMUŞTU? 

Fransa'daki "Sarı Yelekliler" eylemlerini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eylemlere ilişkin açıklamasını yorumlayan Fatih Portakal, "Haydi bakalım, barışçıl bir eylem için protesto edelim. Zamları protesto edelim. Doğal gaz zamlarını. Haydi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz? Kaç kişi çıkacak sokağa, korkudan, endişeden? " demişti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in "Bu çağrıları masum çağrılar olarak görmüyoruz kınıyoruz" diye tepki gösterirken Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yaptığı açıklamada, "Birileri çıkmış Portakal mıdır, mandalina mıdır nedir, sokağa çağırıyor. Haddini bil haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni. Bu ülkede benim milletimin onuruyla oynanmaz, hesabı ağır olur" ifadelerini kullanmıştı.