Askeri eğitimde MHP'li adaya selam videosuna soruşturma

Rütbeli bir askerin koğuşta erlere, MHP Siverek belediye başkanı adayına selam gönderttiği video hakkında soruşturma başlatıldı. Milli Savunma Bakanlığı, söz konusu videonun, Mart 2018'de Kars'taki bir askeri birlikte çekildiğinin tespit edildiğini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Askeri birlikte çekilen ve MHP'li Fatih Mehmet Bucak'a selam gönderilen video hakkında soruşturma başlatıldı.

Daha önce AK Parti'den Şanlıurfa milletvekili aday adayı olan Bucak Aşireti'nden Fatih Mehmet Bucak, MHP tarafından Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde belediye başkan adayı yapılmıştı. Adaylığıyla ilgili yerel bir televizyon kanalına konuşan Bucak, "Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. Biz seçime değil ölmeye geliyoruz" ifadeleriyle gündeme gelmişti.

Milli Savunma Bakanlığı, Bucak için çekilen video hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Bakanlıktan "Sosyal medyada paylaşılan ve bir asker koğuşunda çekildiği anlaşılan videodaki olayın, Mart 2018’de Kars’ta bulunan bir birliğimizde meydana geldiği tespit edilmiş olup, sorumlular hakkında gerekli idari ve adli işlemler başlatılmıştır" açıklaması yapıldı.

(HABER MERKEZİ)

Askeri eğitimden MHP adayına selam!Askeri eğitimden MHP adayına selam!

Etiketler MHP asker Bucak