Vatan Gazetesi yayın hayatına dijital olarak devam edecek

Vatan Gazetesi basılı yayın hayatına son vermişti. Gazete artık dijital ortamda yayın yapacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Demirören grubuna ait Vatan Gazetesi, yayın hayatına Milliyet Gazetesi'nin hafta sonu eki olarak ve internet gazetesi uygulamasıyla devam edecek.

Demirören Medya Grubu İcra Kurulu Başkanlığı'nın 16 yıldır yayın hayatına devam eden Vatan Gazetesi'ne ilişkin açıklaması şöyle:

"Grubumuzun yeniden yapılandırma çalışmalarına istinaden 16 yıldır yayın hayatına devam eden Vatan Gazetesi 1 Kasım 2018 tarihi itibarıyla artık Milliyet Gazetesi’nin hafta sonu eki olarak okuyucusuyla buluşacaktır. Vatan’ın e–gazete uygulaması da devam edecek olup isteyen okuyucular bu mecradan da gazetelerine ulaşabileceklerdir. GazeteVatan.com ise dijital ortamda yayınını sürdürecektir. "

Yayın hayatına 2002 yılında Doğan Grubu’nun çatısı altında başlayan Vatan Gazetesi, Demirören Medya Grubu tarafından 2011 yılında Milliyet ile birlikte Aydın Doğan’dan satın alınmıştı. Gazete, 17 Eylül'de yükselen döviz kurlarına bağlı olarak artan kağıt fiyatları nedeniyle hafta sonu eklerini askıya aldığını ve magazin eki Makaron’un sayfa sayısını 4’e düşürdüğünü açıklamıştı.

Etiketler vatan gazetesi