Arınç 'hamile bıraktı' iddiasını yargıya taşıyor

Eski Meclis başkanı Bülent Arınç, bir büro çalışanını hamile bıraktığı iddiasını ortaya atan eski Yeni Akit yazarı Mehtap Yılmaz'a dava açacağını açıkladı. Arınç, "Çirkin iftiralarla beni hedef alan ilkesiz, kişiliksiz şahıslarla yargı önünde hesaplaşacağım" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski Meclis başkanı ve eski başbakan yardımcısı Bülent Arınç, Yeni Akit'in eski yazarların Mehtap Yılmaz'ın kendisi için ortaya attığı "Büro çalışanı bir hanımı hamile bıraktı" iddiasına yanıt verdi. Twitter hesabından açıklama yapan Arınç iddiayı reddedip yargıya başvuracağını duyurdu.

Arınç, "Çamur üslubu ve çirkefliği karakter haline getirmiş, kendi fantezi dünyasında yaşayan, ağzından irin damlayan, çirkin iftiralarla beni hedef alan ilkesiz, kişiliksiz şahıslarla yargı önünde hesaplaşacağım" dedi.

NE OLMUŞTU?

Yeni Akit gazetesiyle yolları bir süre önce ayrılan Mehtap Yılmaz, Twitter'da Bülent Arınç'la ilgili bazı iddialar ortaya atmıştı. Yılmaz, Arınç'ın 'büro çalışanı bir hanımı hamile bıraktığını, sonra da çocuğuna sahip çıkmadığını' öne sürmüş; "AK Parti camiasında herkesin bildiği ama konuşmaktan korktuğu bir vaka bu" ifadelerini kullanmıştı. (Haber Merkezi)