Tahincioğlu: 21 yıllık yolculuğum bitti

Milliyet gazetesi yazarı Gökçer Tahincioğlu, gazeteden ayrıldığını duyurdu. Tahincioğlu, "İkinci evim ve ailem olan gazeteden kendi isteğimle ayrılıyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milliyet gazetesi yazarı Gökçer Tahincioğlu dün köşesinde yazdığı 'Açık mektup: Ben affetmiyorum' yazısının ardından bugün gazeteden ayrılacağını duyurdu. Tahincioğlu, Twitter'dan, "Milliyetteki 21 yıllık yolculuğum bitti. İkinci evim ve ailem olan gazeteden kendi isteğimle ayrılıyorum. Merak eden dostlar için şuraya küçük bir veda koydum" açıklamasında bulundu. Tahincioğlu veda mesajında ayrıca, "Soranlar için belirteyim, bu ayrılığın dün yayımlanan, 'Ben affetmiyorum' yazısıyla en ufak bir bağlantısı yok. Ayrılık önceden kesinleşmişti ve benim için çok önemli bu yazıyı, ayrılığım kesinleşmesine rağmen yazmama izin verdikleri için teşekkür ederim" diye yazdı.

Tahincioğlu, dün köşesinde, 'Açık mektup: Ben affetmiyorum' başlıklı bir yazı yazmıştı. Yazıda, af yasa tasarısında eleştirilere yer verilmişti. (HABER MERKEZİ)

Gökçer Tahincioğlu ablasının katillerini yazdı: AffetmiyorumGökçer Tahincioğlu ablasının katillerini yazdı: Affetmiyorum