Kırşehir Belediyesi, Neşet Ertaş için özel pul bastırdı

Kırşehir Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivali için özel pul bastırdı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, PTT işbirliğiyle tasarlanan pulların festivale katkısı olacağı belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kırşehir Belediyesi, 2'nci Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivali anısına ve posta hizmetlerinde kullanılmak üzere PTT işbirliği ile özel tasarlanmış pul bastırdı. Festivalin tanıtımına katkı sağlaması hedeflenen pullar, PTT Başmüdürlüğü tarafından Kırşehir Belediyesine teslim edildi.

Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivali, 3-4-5 Ağustos 2018 tarihlerinde düzenlenecek.

BAHÇECİ: BELEDİYENİN POSTA İŞLERİNDE KULLANACAĞIZ

Pulların belediyenin posta hizmetlerinde kullanılmak üzere tasarlandığını belirten Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivali anısında büyük ozan Neşet Ertaş’ın da resminin bulunduğu bir pul basımı gerçekleştirdik. Belediye olarak gönderdiğimiz mektup, tebrik kartlarında ve diğer posta işlerinde bastırdığımız pulları kullanacağız" dedi.

Pulların festival tanıtımına da katkısı olacağını söyleyen Bahçeci, "Festivalimizin tanıtımına da katkısı olacağını düşündüğümüz pulların basımında emeği geçen PTT yetkililerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. (KIRŞEHİR/DHA)