Oğuz Arda ile babası kazada yaşamını yitirdi

Çorlu'daki tren kazasının ardından kuzeni Oğuz Arda'yla babasına ulaşamadıklarını belirterek, sosyal medyadan yardım çağrısı yapan Simge Akdağ, gece yarısı acı haberi verdi. Akdağ, Oğuz Arda'nın yaşamını yitirdiğini duyurdu. Kazada baba Hakan Sel de yaşamını yitirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tekirdağ'ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, yolcu treninin 5 vagonu devrildi. Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, kazada 24 kişi hayatını kaybetti, 124 kişi de yaralandı. Facianın ardından sosyal medyadan Simge Akdağ isimli kullanıcı, kuzeni Oğuz Arda Sel ile babası Hakan Sel'e bir türlü ulaşamadıklarını belirterek, yardım çağrısında bulundu.

Akdağ'a Çorlu'daki hastanelerde görev yapan sağlık çalışanları yardımcı olmaya çalıştı.

Simge Akdağ, saatler sonra bu kez üzücü haberi yine sosyal medyadan duyurdu: Kuzenim Oğuz Arda Sel'i kaybettik...

Kazada baba Hakan Sel de yaşamını yitirdi.

Küçük çocuğun cenazesi İstanbul'a gönderildi. Babasıyla ilgili işlemlerini ise Çorlu Devlet Hastanesi'nde devam ettiği öğrenildi.

KIZ KARDEŞLERDEN DE ÜZÜCÜ HABER

İki kız kardeş Özge Nur ve Gülce Dikmen için çağrı yapılmıştı. Kardeşlerden sabah saatlerinde acı haber geldi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan Funda Dikmen, kızları Özgenur (20) ve Gülce'yi (12) yanına alarak, hafta sonu Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde yaşayan annesini ziyarete gitti. Ziyaretin ardından Çerkezköy'e dönen anne ile kızları raydan çıkarak devrilen trendeydi.

Kaza sonrası Dikmen ailesinin yakınları, sosyal medya hesaplarından Özgenur ve Gülce ile annelerine ulaşamadıklarını duyurdu. Sabaha kadar sürdürülen arama çalışmaları sonucu kazada Funda Dikmen'in yaralandığı, kızları Özgenur ve Gülce'nin de hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

İstanbul'daki Marmara Üniversitesi'nde okuduğu belirtilen Özgenur ile Çerkezköy 75'inci Yıl Ortaokulu öğrencisi olduğu öğrenilen Gülce Dikmen'in cenazeleri, yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazeleri alan yakınları, gözyaşlarıyla hastaneden ayrıldı.

Özgenur ile Gülce Dikmen'in cenazelerinin Uzunköprü'de toprağa verileceği belirtildi.

10 AYLIK BEBEĞİYLE CAN VERDİ

Kazada 28 yaşındaki Derya Kurtuluş ise 10 aylık kızı Beren ile birlikte yaşamını yitirdi. Anne ile kızının cenazesinin bugün Çorlu Garaj Camii'nde ikindi namazının ardından Vakıflar Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

TCDD'de güvenlik görevlisi Seyfi Erbil'in de kazada öldüğü öğrenildi.

HASTANE ÖNÜNDE ÇIĞLIKLAR...

Kazada yaşamını yitirenlerin götürüldüğü Çorlu Devlet Hastanesi bahçesinden ise acı dolu görüntüler geliyor.

Hastane morgundan yakınlarının cesetlerini teşhis ederek alanlar, hastane bahçesinde gözyaşlarına boğuldu.

(HABER MERKEZİ)

Tren faciasında olay yeri fotoğraflarıTren faciasında olay yeri fotoğrafları