Osmangazi Üniversitesi'nde hayatını kaybeden akademisyenlerin özgeçmişleri

Osmangazi Üniversitesi'nde düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti. Hayatı kaybedenlerin öz geçmişleri ise şöyle;

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesinde düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetmiş, zanlı elinde silahla olayın hemen ardından yakalanmıştı. Olayın yaşandığı Eğitim Fakültesi bahçesinde yaşamını yitirenler için bir tören düzenlendi. Törende ise üniversite yönetimine tepki vardı.

Yaşanan katliamın ardından ölen akademisyenleri öz geçmişleri yayınlandı;

Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Mikail Yalçın:

Tokat'ın Turhal ilçesinde 1985 yılında dünyaya gelen Yalçın, 2006  yılında Cumhuriyet Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümünden  mezun oldu. Yalçın, 2006-2011 yılları arasında  matematik öğretmenliği  yaptı.Yüksek lisans eğitimini Gaziosmanpaşa Üniversitesinde tamamlayan Yalçın,  2011 yılında ESOGÜ'de araştırma görevlisi olarak göreve başladı. Yalçın, ESOGÜ'de  "Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi" alanında doktorasını  tamamlayarak 2016 yılında Dr. Öğretim Üyesi oldu. 2 Ocak 2018 tarihinde ESOGÜ  Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcılığına atanan Yalçın, evli ve 1 çocuk babası.

4 soruda Eskişehir saldırısı: Benim 4 ülkücü arkadaşımı bu adam vatandaşlık görevi için mi katletti?4 soruda Eskişehir saldırısı: Benim 4 ülkücü arkadaşımı bu adam vatandaşlık görevi için mi katletti?

Eğitim Fakültesi Sekreteri Mehmet Fatih Özmutlu:

 

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde 1970 yılında dünyaya geldi. Anadolu  Üniversitesinde 2006 yılında lisans eğitimini tamamlayan Özmutlu, 1993 yılında  Seyitgazi Belediyesinde memuriyet hayatına başladı, 1994 yılında ESOGÜ'ye atandı.  Üniversitenin çeşitli birimlerinde memur, teknisyen ve şef olarak görev yapan  Özmutlu, 2011 yılında ESOGÜ Turizm Fakültesi Sekreterliğine, 2012 yılında ise  Eğitim Fakültesi Sekreterliğine atandı. Özmutlu, evli ve 2 çocuk babası.

Dr. Öğretim Üyesi Serdar Çağlak:

Kayseri'nin Han ilçesinde 1985 yılında dünyaya gelen Çağlak, 2007  yılında MersinÜniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını Florida State Üniversitesinde fen eğitimi alanında  2010 yılında tamamlayan Dr. Öğretim Üyesi Serdar Çağlak, aynı üniversitede 2015  yılında "Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme" alanında doktorasını tamamladı. ESOGÜ  Eğitim Fakültesinde 2016 yılında Araştırma Görevlisi olarak göreve başlayan  Çağlak, 2017 yılında Dr. Öğretim Üyesi unvanı kazandı.

Araştırma görevlisi Yasir Armağan:

Tokat'ta 1983 yılında dünyaya gelen Armağan, 2005 yılında 19 Mayıs  Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2005-2013  yılları arasında matematik öğretmenliği yapan Armağan, yüksek lisans eğitimini  Gaziosmanpaşa Üniversitesinde tamamladı. Armağan, 2012 yılında ESOGÜ'de Eğitim  Yönetimi Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Anabilim Dalında doktora eğitimine  başladı.Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesinde 2013 yılında Araştırma Görevlisi  olarak göreve başlayan Armağan, aynı yıl ESOGÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsüne  görevlendirilerek, akademik çalışmalarına devam etti. Armağan, evli ve 2 çocuk  babası. (Kaynak: T24)