YÖK Başkanı Saraç: İdari soruşturma için bir YDK üyesi görevlendirildi

YÖK Başkanı Yekta Saraç, Osmangazi Üniversitesi'nde yaşanan saldırı için başsağlığı mesajı yayınladı. Saraç, bir Yükseköğretim Denetleme Kurulu (YDK) üyesinin soruşturma için görevlendirildiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde yaşanan silahlı saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Twitter hesabından açıklama yapan, "Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde, bir öğretim görevlisinin silahlı saldırısı sonucu dört akademisyenimizin hayatını kaybettiği bilgisini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Saldırı neticesinde görevleri başında hayatını kaybeden kıymetli akademisyenlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabr-ı cemil niyaz ederim" ifadelerini kullandı.

Saraç, Yükseköğretim Denetleme Kurulu'nun bir üyesinin idari soruşturma için görevlendirildiğini de açıkladı. (HABER MERKEZİ)

Osmangazi Üniversitesi'nde saldırı: 4 kişi hayatını kaybettiOsmangazi Üniversitesi'nde saldırı: 4 kişi hayatını kaybetti