Gül 'Mor beyin'i çıkaran SP yöneticisi ile görüştü

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, SP Yöneticisi, 'FETÖ'nün ByLock tuzağı 'mor beyin' ortaya çıkaran Ali Aktaş ile buluştu. Bir saatlik görüşmede FETÖ soruşturmalarındaki adalet sorunu konuşuldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - FETÖ’nün ByLock tuzağı 'Mor beyin' uygulamasını ortaya çıkartan ve 11 bin 480 kişinin tahliyesini sağlayan avukat Ali Aktaş, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Ayazağa Kasrı'nda görüştü. Saadet Partisi Antalya Siyasi İşler Başkanı da olan Aktaş, görüşme konusunda, "FETÖ soruşturmalarından neşet etmiş tüm meseleler ile adalet sorununa ve tıkanan siyasi iklime değin, pek çok intibamı kendisine aktardım. Sayın Gül de, hurafeci dini geleneğin ürettiği marazlı sonucu görüyor ve eleştiriyor" dedi.

'SÜRECİN DOĞRU SAĞLIKLI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYOR'

Sözcü'den Kamil Elibol'un haberine göre önceki gün Gül ile yaptığı görüşmeyi sosyal medya hesabından duyuran Aktaş, Gül ile bir saate yakın sohbet ettiklerini anlattı. ve kendisine davetinden dolayı teşekkür etti. Aktaş, Gül'ün soruşturma sürecindeki aşırılıkların tespiti ile sürecin doğru, sağlıklı yürütülmesini istediğini ifade etti.

SAADET VE GÜL

Saadet Partisinin 2019'da Cumhurbaşkanı adayı olarak Abdullah Gül'ü aday göstermek istediği yorumları da yapılmış ve Genel Başkan Karamollaoğlu bu iddia için ‘'Bunun çok erken olduğu kanaatindeyiz. Kadrolarımız arasında, uygun görülen kişinin, kamuoyunda nasıl karşılık bulacağı konusunda bir çalışma yapacağız. Biz sadece bir aday gösterelim diye değil, seçimi kazanmak için aday göstereceğiz” demişti.