Aydın'ın hesabında dolar desteleri paylaşıldı!

Ortadan kaybolan Çiftlik Bank sahibi Mehmet Aydın'ın getpapillon.com adresindeki hesabında dolarları işaret eden bir elin göründüğü video paylaşıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mağdurlar kayıplara karışan Çiftlik Bank'ın sahibi Mehmet Aydın'ın nerede olduğunu merak ederken internette kendisine ait olduğu belirtilen bir soru cevap uygulamasında yeni bir video paylaşıldı.

Aydın'la daha önce bu hesaptan iletişim kurduklarını belirten Çiftlik Bank mağdurları getpapillon.com adresinde yer alan hesapta bugün paylaşılan ve bir elin dolar destelerini gösterdiği videoyu fark etti. Videoda yer alan ve bazı mağdurların Mehmet Aydın'a ait olduğu öne sürdüğü el çekmecedeki dolarları parmaklarıyla işaret ediyor. Elin Aydın'a ait olduğunu iddia eden mağdurların dayanağı ise kolundaki saat ve saat bölgesinde yer alan ben...

Elin Mehmet Aydın'a ait olduğunu iddia eden mağdurlar saatini ve benini tanıdıklarını belirtiyor.

Mehmet Aydın getpapillon.com'daki hesabından daha önce Çiftlik Bank üyelerinin sorularını yanıtlıyordu.

Mehmet Aydın kimdir?Mehmet Aydın kimdir?

Çiftlik Bank'ın sahibinin eşi Sıla Aydın: Bu kadar yatırımı o bile beklemiyordu!Çiftlik Bank'ın sahibinin eşi Sıla Aydın: Bu kadar yatırımı o bile beklemiyordu!

Çiftlik Bank mağdurları konuşuyor: Türkiye'den umudu kestiğimiz için bu işe girmiştik!Çiftlik Bank mağdurları konuşuyor: Türkiye'den umudu kestiğimiz için bu işe girmiştik!