Mina Başaran kimdir?

İran'da düşen jette hayatını kaybeden Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran 14 Nisan'da evlenecekti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a giden Başaran Yatırım Holding'e ait özel jette bulunan Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı hayatını kaybetti. Bekarlığa veda partisi için arkadaşları ile birlikte Dubai'ye giden 28 yaşındaki Mina Başaran ailesinin tek kızı ve Başaran Holding'in veliahtıydı. 2013 yılından beri şirkette aktif rol alan Mina Başaran'ın Can adında bir erkek kardeşi var. Mina Başaran pek çok dergiye seyahat yazıları da yazıyordu.

Gıda, turizm, yatçılık, inşaat ve enerji alanlarında iş yapan Hüseyin Başaran'ın işlerindeki yardımcısı kızı Mina Başaran'dı. Başaran, Koç Üniversitesi'nde işletme bölümünü okuduktan sonra Londra'daki European Business School'da lüks marka yönetimi üzerine master eğitimi almıştı. Mina Başaran ile Metprint Baskı Sistemleri'nin sahibi Murat Gezer, Ekim ayında Soho House'da nişanlanmıştı.

Hüseyin Başaran kimdir?Hüseyin Başaran kimdir?

Mina Başaran'ın yedi arkadaşı...Mina Başaran'ın yedi arkadaşı...

Mina Başaran, 'nefes alıp dönmeyi severim' demişti...Mina Başaran, 'nefes alıp dönmeyi severim' demişti...

14 NİSAN'DA EVLENECEKTİ

Çift 14 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün töreni ile evlenecekti. Mina Başaran'ın adı Başaran Yatırım Holdinğ'in Kadıköy'de yaptığı bir rezidans projesine de verilmişti.