Malatya-İstanbul uçağına, 2 kaçak yolcu bindi

Evkur Yeni Malatyasporlu yönetici ve futbolcularla, Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu uçağa, 2 kişi biletsiz olarak bindi. 2 kişi gözaltına alınırken, başka bir yolcu bu kişilerin elindeki paketi uçağa bıraktığını söyledi. Bunun üzerine uçak başlatıldı ve arama yapıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Malatya'dan İstanbul'a hareket edecek olan ve Fenerbahçeli taraftarlar ile Evkur Yeni Malatyasporlu yönetici ve futbolcuların olduğu uçağa, 2 kaçak yolcunun bindi. 2 kişinin elindeki bir paketi uçağa bıraktığı iddiası üzerine uçakta arama yapıldı.

Anadolujet'in TK-7319 sefer sayılı Malatya-İstanbul uçuşunu gerçekleştirilecek uçağına, yolcular alındıktan sonra sayıma geçildi. Evkur Yeni Malatyasporlu yönetici ve futbolcular ile Fenerbahçeli taraftarların bulunduğu uçağın, saat 21.50 kalkması planlanıyordu. Ancak, 2 kişinin uçağa biletsiz olarak bindikleri tespit edildi. Bunun üzerine uçağa polis çağrıldı.

Uçakta bulunan Beyaz TV muhabiri Sezgin Gelmez, "2 kaçak yolcu bindi uçağa, kargaşa yaşandı. Sonra bu 2 kişi indirildi. Ancak bir yolcunun, 'Onların elinde bir paket vardı ve paketi uçağa koydular' demesinden sonra, uçaktaki tüm paketler aranmaya başlandı. Bu yetmedi, alt bagajdaki tüm eşyalar açıldı, tüm yolcular uçaktan indirildi, tekrar girişe alındı ve aramadan geçirildi" dedi.

Uçak, 2 saat 30 dakika gecikmeli olarak kalktı. Gözaltına alınan 2 kişi ise polis merkezine götürüldü. (HABER MERKEZİ)