Mehmet Ali Ilıcak'tan 'kelepçe' isyanı

Mehmet Ali Ilıcak, annesi Nazlı Ilıcak'ın bugünkü duruşmaya kelepçeyle getirilmesine "İşte buna dayanamıyorum" diyerek tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 15 Temmuz darbe girişiminden sonra tutuklanarak haklarında dava açılan Ahmet Altan ve Mehmet Altan ile Nazlı Ilıcak7ın da bulunduğu 6'sı tutuklu 7 sanık bugün görülen beşinci duruşmada hakim karşısına çıktı.

İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmayı izleyenler arasında gazeteci Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak da vardı. Duruşmaya verilen ara sırasında annesi Nazlı Ilıcak'a kelepçe takıldığını gören Mehmet Ali Ilıcak, "İşte buna dayanamıyorum" dedi.

BİR YILI AŞKIDIR TUTUKLU BULUNUYORLAR

Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak, "cebir ve şiddet kullanarak anayasal düzeni devirmeye teşebbüs ettikleri” iddiasıyla bir yılı aşkın süredir tutuklu bulunuyor.

İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada bugün yapılan duruşmada tutuklu sanık Fevzi Yazıcı'nın ifadesine başvuruldu. Davaya yarın Silivri Cezaevi yerleşkesindeki duruşma salonunda devam edilecek.

Bu arada duruşma öncesi Ahmet Altan'ın 'Ahmaklığın Adaleti' ve Mehmet Altan'ın ise 'Yargıladığınız Gibi Yargılanmak ister misiniz" başlıklı kitapçık haline getirilmiş savunmaları gazetecilere dağıtıldı. (Kaynak: T24/DHA)

Altan kardeşler ve Ilıcak hakim karşısındaAltan kardeşler ve Ilıcak hakim karşısında