Bülent Tezcan: Gıda zehirlenmesinde sorumlular araştırılıyor

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'dan gıda zehirlenmesi açıklaması: Sorumluların tespiti ve cezalandırılması için süreci sonuna kadar takip edeceğiz...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, 36. Olağan Kurultay'da partililerin gıda zehirlenmesi geçirmesi üzerine yazılı açıklama yaptı. Tezcan açıklamada "Yaşanan gıda zehirlenmesinin dağıtılan yiyeceklerden mi yoksa satılan ürünlerden mi kaynaklandığı hususu ve sorumlular soruşturma sonucu ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

16 KİŞİ HASTANEYE BAŞVURDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Tezcan, CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda yedikleri kumanyadan zehirlenerek, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan partilileri ziyaret etti. Tezcan, hastaneye 16 kişinin başvurduğunu, bu hastalardan ikisinin taburcu edildiğini, 14 hastanın da kontrol altında olduğu bilgisini de paylaştı.

CHP Parti Sözcüsü  Bülent Tezcan’ın yazılı açıklaması şöyle: “Büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşen 36. Olağan Kurultayımızı 3-4 Şubat tarihleri arasında tamamladık. Kurultayımız devam ederken bazı partililerimiz gıda zehirlenmesi şüphesi ile sağlık ekiplerince hastanelere kaldırılmıştır. Bu üzücü olayla ilgili sorumlular hakkında Partimiz tarafından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunulmuştur. Sorumluların tespiti ve cezalandırılması için süreci sonuna kadar takip edeceğiz.”