Fatih Altaylı 'Sayın Rüştü Reçber' dedi

Rüştü Reçber, "Benden bahsederken adımla değil, adım ve soyadımla bahsedeceksiniz" diyerek Fatih Altaylı'yı eleştirdi. Altaylı özür diledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Rüştü Reçber, gazeteci Fatih Altaylı'nın kendisinden 'Rüştü' diyerek bahsetmesine tepki gösterdi. Reçber, Hürriyet gazetesinde konuyla ilgili olarak, "Benden bahsederken adımla değil, adım ve soyadımla bahsedeceksiniz" dedi. Altaylı, Habertürk gazetesindeki köşesinde Rüştü Reçber'den özür diledi.

"Spor yorumcusu Sayın Rüştü Reçber, benim iki cümlelik “dostça” eleştirime geniş bir yanıt vermiş" diyen Altaylı, "Ben bu konuyla ilgili konuşmamda kendisinden “Rüştü” olarak söz etmiştim.O da haklı olarak diyor ki: “Benden bahsederken adımla değil, adım ve soyadımla bahsedeceksiniz.” Doğru, özür dilerim. Açıkçası saygısızlık etmek istediğimden değil, Fenerbahçe’nin, Barcelona’nın, Beşiktaş’ın ve Milli Takım’ın kalesini koruyan ve herkesin aklında ve gönlünde “Rüştü” olarak yer eden biri olduğu için böyle söyledim. Kendilerini pek andığım yoktur. Ama bundan böyle kendilerinden söz etme ihtiyacı hissedersem, “Sayın Rüştü Reçber” diyeceğim" dedi.