İBB kültür-sanatı wushu'cuya emanet etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı'na Rıdvan Duran'ın uzmanlık alanı savunma sporları. Daha önce Karate Federasyonu Asbaşkanlığı yapan Duran halen Türkiye Wushu-Kungfu Federasyonu Asbaşkanlığı görevini yürütüyor

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı'na Rıdvan Duran atandı. İBB'nin kültür politikalarına yön verecek olan Duran, daha önce Sakaryaspor Kulüp Asbaşkanlığı, Karate Federasyonu Asbaşkanlığı yaptı. Daran halen Türkiye Wushu-Kungfu Federasyonu Asbaşkanlığı görevini de yürütüyor.

Cumhuriyet'ten Orhun Atmış'ın haberine göre 2017 yılının Temmuz ayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine getirilen Rıdvan Duran, geçen hafta cuma günü İBB Kültür Daire Başkanı olarak atandı. .

1972 doğumlu olan Duran, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun. Daha önce bulunduğu görevler ise şöyle: Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanlığı, Sakaryaspor Kulüp Asbaşkanlığı ve Başkan Vekilliği, Türkiye Karate Federasyonu Asbaşkanlığı. Duran, aynı zamanda Türkiye Wushu-Kungfu Federasyonu Asbaşkanlığı görevine de devam ediyor.