Bein Sports'ta Musa Çözen gitti

Bein Sports yönetmenlerinden Musa Çözen kurumdan ayrıldı. Musa Çözen, Digiturk’deki değişim sonrası yeni yönetimle sorunlar yaşıyordu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Digiturk'te Lig Tv  kurucuları arasında yer alan ve Bein Sports kadrosunun önemli yönetmenlerinden biri olan Musa Çözen, kurumdan ayrıldı.

Digiturk’deki değişim sonrası yeni yönetimle sorunlar yaşayan, ardından sağlık sorunları nedeniyle izne çıkan Musa Çözen emekliliğini istedi. Yönetimle anlaşarak ayrılan Çözen bugün Bein Sports’a giderek arkadaşları ile vedalaştı.

Kanaldan neden ayrıldığıyla ilgili Medyaradar'dan Alev Gürsoy’a açıklama yapan Çözen, "Ben yıllardır bu işi severek tutkuyla yapıyorum, en büyük tutkum futbol maçlarını çekmekti ama son zamanlarda çalışma şeklimde bir değişiklik yapıldı, bu da beni rahatsız ediyordu. Neden derseniz ben masa başı adamı değilim. Yani yıllardır o yeşil sahaların, futbolun kokusuyla yaşamış, bu aşkla işine sıkı sıkıya sarılmış bir yönetmenim. Son zamanlarda şahsıma beIN Sports’un yayın akışında yer alan haber bültenleri ve program çekimleri de yazılmaya başlandı. Oysa ki ben futbol maçı çeken bir adamım. Ki yıllardır da bu böyle. İnsan ister istemez üzülüyor. Çünkü bu işe adamışsın sen kendini bir anda bakıyorsun çok başka bir şeyle karşı karşıyasın."