'Sevgilimin eşi bana tecavüz etti'

F.A. sosyal medyadan tanıştığı E.D.'nin eşinin cinsel saldırısına uğradığını öne sürdü. F.A. emniyete giderek şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan F.A., sosyal medyadan tanıştığı ve 1 yıl birlikte olduğu iddia edilen E.D.'nın eşi B.D.’nin cinsel saldırısına uğradığını iddia etti. F.A. saldırının ardından, para ve cep telefonunun da gasp edildiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

F.A., yaşananlara ilişkin şu açıklamalarda bulundu; "Gaziantep’te yaşayan evli bir kadınla kendi isteğiyle görüşmeye başladım. Bir yıl sonra ayrıldım ve bir daha hiç görüşmedim. Yaklaşık 3 yıl ayrı kaldık ama sonra tekrar sosyal medyadan görüşmeye başladık. Bu kez benimle görüşmek için Gaziantep’e çağırdı, oraya gittim. Bir adres verdi. Gittiğim de bu kez başka yerde beklediğini söyledi. Söylediği yere gittim. Beni çıkmaz bir sokağa götürdü. O sokağa girer girmez elinde şiş, bıçak ve silah olan 2 kişi koluma girdi, zorla araca bindirdiler. E.D. de araca bindi. Beni ıssız bir yere götürdüler. Orada bana kadının eşi zorla tecavüz etti. Beni rezil etmekle tehdit ederek üzerimdeki paramı ve cep telefonu zorla aldılar." (DHA)