Bakana göre sendika.org'a yasağın gerekçesi, taciz fuhuş ve kumar!

Ulaştırma Bakanı Arslan, Sendika.org’a erişimin 61 kez engellenmesinin gerekçesi nedir?" sorusuna şu yanıtı verdi: “Sendika.org'u çocuklara cinsel taciz, müstehcenlik, fuhuş ve kumar oynatılması dahil tüm bunlara imkan sağladığı için yasaklamışız. Yasaklamaya da devam edeceğiz.”

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Meclis bütçe görüşmelerinde CHP milletvekili Onursal Adıgüzel, internet yasaklarını gündeme getirdi. Sendika.org ve Wikipedia’ya yönelik  engellemeleri hatırlatan Adıgüzel sansürün Guinness Rekorlarına konu olacak noktaya vardığını söyledi. CHP'li Adıgüzel,  sendika.org’a erişimin 61 defa engellendiğini hatırlatarak, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a bu sansürlerin nedeni sordu.

Bakan Arslan bu soruya “Sendika.org çocuklara cinsel taciz, müstehcenlik, fuhuş ve kumar oynatılması dahil tüm bunlara imkan sağladığı için yasaklamışız. Atatürk aleyhine suçlar işlendiği için yasaklamışız. Yasaklamaya da devam edeceğiz” diye yanıt verdi.

Wikipedia’nın yasaklanması ile ilgili olarak da Bakan Arslan, “Biz bu kadar terörle mücadele terör örgütleri ile hakaret eden ülke durumuna sokan, Atatürk’e hakaret eden Wikipedia’nın yayını durdurulur. Kusuru kendisinde arasınlar” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)