Mersin'de kaçırılan üniversite öğrencisi bulundu

Mersin'de kaçırılan üniversite öğrencisi Zelal Topçul, polis tarafından bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mersin'de minibüsten zorla indirilerek kaçırılan üniversite öğrencisi Zelal Topçul, polisin bir adrese düzenlediği baskında bulundu. Topçul'un kaçırılmasıyla ilgili olarak 4 kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak konuşan Zelal Topçul, "Kötü bir olaydı. İnşallah kimsenin başına gelmez. Ben gayet iyiyim, amcamla babamın yanındayım. Bütün emniyete teşekkür ederim, gittiğim gibi geri geldim" dedi.

Topçul'un babası Yusuf Topçul da, "Bundan daha büyük bir mutluluk olmaz. Keşke böyle bir durum olmasaydı. Çok şükür, sağ salim yanımıza geldi" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Mersin Üniversitesi'nde okuyan Zelal Topçul'un bindiği minibüsün önü, 2 kişi tarafından kesildi. Dün yaşanan olayda, minibüse binen 2 kişi, Topçul'u zorla indirerek, bir otomobille bindirerek kaçırdı. Topçul'un Mardin'de yaşayan ailesi, Mersin'e giderek şikayetçi olmuştu.

Topçul'un evlenme teklifini reddettiği akrabası Derviş Topçul, ağabeyi Nurullah Topçul ve bir arkadaşı tarafından takip edildiği ve kaçırıldığı belirtilmişti. Zelal Topçul'un babası Yusuf Topçul, "Kızımı istediler, ben de onlara 'Kızım okuyor, sizin çocuk işsiz güçsüz. Bu konuyu kapatın' demiştim. Mersin'e gelip kızımı kaçırmışlar. Kaçıran kişiler tanıdık, telefonları kapatmış" demişti. (DHA)