Erhan Çelik 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağrıldı

Gülben Ergen tehdit edildiğini ve hakaret mesajları aldığını iddia ederek savcılığa başvurdu. Açılan soruşturma kapsamında şarkıcının eski eşi Erhan Çelik de ifadeye çağrıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cep telefonuna tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gelen şarkıcı Gülben Ergen'in şikayeti üzerine iki kişi hakkında başlatılan soruşturmanın şüphelilerinden, Ergen'in eski eşi Erhan Çelik ifadeye çağrıldı.

Aldığı tehdit ve hakaret içerikli mesajlar üzerine Avukatı Altın Mimir aracılığı ile İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na başvuran Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'in, soruşturma sonucunda tespit edilen şüpheliler H.G. ve M.E.K. ile bağlantılı olduğu tespit edildi.

SORUŞTURMA ÜÇ SUÇ ÜZERİNDEN YÜRÜYOR

Soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı Metin Uslu'nun, geçtiğimiz Cuma günü Erhan Çelik'i şüpheli sıfatı ile ifadeye çağırdığı öğrenildi. Çelik'in tebligatın kendisine ulaşmasından itibaren 10 gün içinde savcılığa gelerek ifade vermesi istendi.

Her üç şüpheli de, "Hakaret", "Tehdit" ve "Sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret" suçlarından soruşturuluyor. (dha)