CHP milletvekili Erdin Bircan ve eşi trafik kazasında yaralandı

CHP milletvekili Erdin Bircan ile eşi Bahriye Bircan, geçirdikleri trafik kazasında yaralandılar. Hastaneye kaldırılan Bircan ve Bahriye Bircan'ın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP milletvekili Erdin Bircan ile eşi Bahriye Bircan, tatil için gittikleri Bulgaristan'da trafik kazası geçirdi. Bircan ve Bahriye Bircan, ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi.

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, eşi Bahriye Bircan ile tatile için Bulgaristan'a gitti. Bircan, Kapıkule Sınır Kapısı'nın karşısındaki Svilengrad kentinde karşı yönden gelen bir araca çarpmamak için, direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil, direğe çarptı. Kazada Bircan ve Bahriye Bircan yaralandı.

Erdin Bircan'ın haber vermesi üzerine, Edirne İl Sağlık Müdürlüğü Sınır Ötesi Sağlık birimine ait bir ekip, Bulgaristan'a giderek, Bircan ve Bahriye Bircan'ı Türkiye'ye getirdi. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kaldırılan Bircan çiftinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da hastaneye giderek Bircan'ın ziyaret etti. Gürkan, "Tedavileri sürüyor. Genel sağlık durumları iyi" dedi. (EDİRNE/DHA)