Celal Kılıçdaroğlu: Tweetleri ben atmadım

Avukat Fidel Okan'ın kendisi hakkındaki küfürlü paylaşımları nedeniyle davacı olduğu Celal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı olmadığını, söz konusu tweetleri de atmadığını öne sürdü.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Celal Kılıçdaroğlu, bir dönem abisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında çeşitli suçlamalarda bulunulan Twitter hesabının kendisine ait olmadığını öne sürerek, kendisinin de şikayetçi olduğunu söyledi.

Avukat Fidel Okan, kendisi hakkındaki paylaşımları nedeniyle davacı olduğu Celal Kılıçdaroğlu'nun verdiği ifadeyi paylaştı. Kılıçdaroğlu savunmasında, adına bazı Twitter hesapları açıldığını ve Tweetler atıldığını, Fidel Okan'a Facebook üzerinden yapılan yazışmanın da kendisine ait olmadığını söyledi.

Celal Kılıçdaroğlu'nun abisi Kemal Kılıçdaroğlu ve Didim Belediyesi hakkında suçlamalarda bulunduğu videoların da yer aldığı Twitter hesabı bu gelişmeyle birlikte kapatıldı.

Twitter hesabından açıklama yapan Fidel Okan, Kılıçdaroğlu’nun doğru söylediğini düşünmediğini belirtti. Okan, “Bu hesaptan paylaşılan videoları çektirip meczubu parlatıp 'duygusal' ilişkilere giren aşağılık belediye başkanının maskesini indireceğim! Yargılanacağın ve işlediğin suçlardan dolayı cezaevine gireceğin günler çok uzak değil! Bekle bakalım...” diye yazdı.

Okan, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'ın da söz konusu hesaba ve ilçede yaşananlara ilişkin bir takım belgeler getireceğini belirterek, şu paylaşımlarda bulundu: