Uluer'in ailesi: Dostlar bizi yalnız bırakmadı

Bülent Uluer'in dünkü cenazesinden sonra kızı Şermin Karakocaoğlu ailesi adına mesaj yayınladı. Karakocaoğlu bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve çok sayıda demokratik kitle örgütüne teşekkür etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bülent Uluer'in dün Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilmesinin ardından, ailesi adına kızı Şermin Karakocaoğlu açıklamada bulundu. Babasının her zaman kardeş olmak için aynı anneden ve babadan olmaya gerek olmadığını ve arkadaşlarının kendisini yalnız bırakmayacağını söylediğini belirten Karakocaoğlu, babasının dostlarının tam da onun dediği gibi kendilerini hiç yalnız bırakmadıklarını ifade etti.

Salı günü yaşamını yitiren ve dün Dev-Genç bayrağına sarılı cenazesi arkadaşlarının omzunda taşınarak toprağa verilen Uluer'in ailesi cenazeye katılan herkese teşekkür ederken şu mesajı verdi:

  "HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

"Bizler ailemizin bir parçasını sizler de yoldaşınızı, dostunuzu, dava arkadaşınızı kaybettiniz hepimizin başı sağolsun. Gerek hastalığı gerekse cenaze esnasında ilk duyduğu andan itibaren günlerce yanımıza gelerek bize destek olan, hastanede bizimle birlikte adeta nöbet tutan dostlarımıza, çok çaba sarf eden doktor, hemşire ve sağlık görevlilerine, cenazemize katılan, telefonla arayan herkese, tüm kurumlara ailem adına çok teşekkür ediyorum. Yine duyarlılıkları ile kamuoyunu bilgilendirmeye çalışan basınımıza teşekkür ediyoruz.Tüm halkların barış ve özgürlük içinde yaşayacağı daha güzel ve umutlu yarınlar için direnen, mücadele eden herkese Bülent Uluer adına bin selam olsun... Yaşasın devrim ve sosyalizm..."