Altıparmak'tan İbiş'e: Sayın rektörüm, bilgi sahibi olmak istiyorum

Yrd. Doç. Dr. Kerem Altıparmak, "Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar daha çok konuşuyor, yazıyor, çiziyor, eleştiriyor" diyen Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. İbiş'e resmi yoldan bir 'talep' iletti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Kerem Altıparmak, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş'e Ankara Üniversitesi kurumsal e-mail grubundan ilettiği talebi Facebook hesabından açıkladı.

Altıparmak, İbiş'e telabini iletmeden önce şu hatırlatmayı yaptı: Sayın Rektörüm, Twitter'da şöyle bir mesaj yayınladınız: 'Maalesef, araştırıp

öğrenmeden, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar daha çok konuşuyor, yazıyor, çiziyor, eleştiriyor. Canları sağolsun.'"

Altıparmak, sonrasında şöyle devam etti: "Ben kendi adıma görevimi yerine getiriyorum. Araştırıp, öğrenmek ve bilgi sahibi olmak istiyorum. Neyi, kim bilmeden konuşuyor, yazıyor, çiziyor ve eleştiriyor? Böyle bir şey dediğinize göre muhtemelen tüm Ankara Üniversitesi'nin duymasını tercih edeceğiniz için buraya yazmanızı dilerim. Tabii bu yazışmada size gelecek soruları da cevaplayacağınızı varsayıyorum. Yok bu uygun değildir derseniz, dilediğiniz zaman ve yerde, dilediğiniz uzmanlarınız da varken Ankara Üniversitesi ile ilgili basında çıkan hukuki sorunları tartışmak, sizden doğru bilgiyi almak isterim. Ancak bunu yapmayacak olursanız da kimseye araştırıp öğrenmiyor, bilgi sahibi olmuyor diyemezsiniz sanırım. Her seferinde bunu hatırlatma hakkımız olacaktır. Olumlu cevap vereceğinizi umarak, saygılarımı sunarım." (HABER MERKEZİ)