Eren Bülbül toprağa verildi

Trabzon'da dün yaşanan çatışma sırasında hayatını kaybeden 15 yaşındaki Eren Bülbül son yolculuğuna uğurlandı. Bülbül, Köprüyanı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Trabzon'da dün PKK ile yaşanan çatışmada hayatını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül Maçka'da son yolculuğa uğurlanıyor. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından Eren Bülbül doğduğu köyde toprağa verilecek.

Düzenlenen törende ilk olarak Bülbül’ün cenazesi ailesi tarafından vefat ettiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi morgundan alınarak, ilçesindeki Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi morguna getirildi. Cenaze polisler tarafından taşınırken Bülbül’ün ailesine Trabzon Valisi Yücel Yavuz da eşlik etti. Bülbül ailesi burada taziyeleri kabul etti.

'İYİ Kİ VARSIN EREN' PANKARTI AÇILACAK

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu tarafından alınan kararla bu hafta oynanacak olan Süper Lig maçlarında takımların sahaya, 'İyi ki varsın Eren' pankartı ile çıkması kararı alındı. Bülbül'ün vefatının ardından daha önce Twitter'da yazdığı, "Biri de çıkıp demiyor ki, 'Eren iyi ki varsın':(" mesajı dün gece yoğun olarak retweet edilmişti.

EREN BÜLBÜL TOPRAĞA VERİLDİ

Eren Bülbül'ün cenazesi Merkez Camisi'nde ikindi vakti kılınan namazının ardından Köprüyanı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Törene İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı. (HABER MERKEZİ)

eren