Devlet Bahçeli: Yürüdüler olmadı, oturdular yine olmadı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, içtüzük görüşmelerinde oturma eylemi yapan CHP'li vekilleri eleştirdi. Bahçeli, "Yürüyünce adalet bulacaklarını sananların, sabahlara kadar oturmakla söz hakkına sahip çıkacaklarını iddia etmesi gaflettir, kara mizahtır. Yürüdüler olmadı, oturdular yine olmadı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Toplumda kutuplaşmanın arttığını ve insanların birbirinden koptuğunu belirten Devlet Bahçeli, "Türkiye’ye bakıyorum, içim acıyor. Geleceği düşünüyorum, keyfim kaçıyor. Ama umutsuzluğun yenileceği, huzursuzluğun geçileceği inancındayım" ifadelerini kullandı.

TBMM İçtüzüğü'nde yepılan değişikliğin hayırlı olmasını dileyen Bahçeli, anayasa değişikliği nedeniyle çıkarılacak uyum yasaları konusunda da "uzlaşmacı" ve "duyarlı" davranacaklarını kaydetti.

İsim vermeden CHP'yi eleştiren Bahçeli, şunları kaydetti:

"Şunu da özellikle vurgulamak istiyorum ki, TBMM bir eylem alanı, şov mekânı, tiyatro sahnesi değildir, olmamış ve olmayacaktır. Yürüyünce adalet bulacaklarını sananların, sabahlara kadar oturmakla söz hakkına sahip çıkacaklarını iddia etmesi gaflettir, kara mizahtır. Yürüdüler olmadı, oturdular yine olmadı. Bundan sonra farklı bir eylem tarzını tedavüle çıkarırlarsa artık kimse şaşırmaz, şaşkınlık yaşamaz."

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

(HABER MERKEZİ)