Nişanlısının şortu yüzünden kadına darp

Büşra D, nişanlısı şort giydiği için akrabaları tarafından darp edildi. Saldırının ardından karakola giden Büşra D, şikayetçi oldu ancak, ifadeleri alınan saldırganlar serbest bırakıldı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Sarıyer’de evlenin önünde oturan Orman Mühendisi Büşra D, nişanlısı şort giydiği için  akrabalarının saldırısına uğradı. Büşra D.’yi döven 4 saldırgan, anne ve babayı da hastanelik etti.

Orman Mühendisi Büşra D, cuma akşamı kendisini görmeye gelen nişanlısıyla evlerinin önünde oturup sohbet etti. Bir süre sonra Büşra D.’nin babasının cep telefonuna genç kadının kuzenlerinden Mehmet D. tarafından, “Kapının önünde şortla oturan i.nelere söyle oturmasınlar, yoksa burası karışacak. Sen söylemezsen biz gerekeni yaparız. 10 dakikaya kadar içeri girsinler, kötü olacak” mesajı attı.

ANNE VE BABAYA DA SALDIRDILAR

Gazete Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre, baba Alaattin D. kızını ve damadını uyarıp damat M.K.’yı evine gönderdi. Büşra D. ise evin önünde oturmaya devam etti. Bir süre sonra evin önüne gelen Mehmet D., Musa D., İsa D. ve İsmail D. küfürler savurup genç kadını darp etti. Olayı duyup aşağı inan anne Reyhan ve baba Alaattin D.’de saldırının hedefi oldu.

SALDIRGANLAR SERBEST BIRAKILDI

Darp edilen anne, baba ve kızları Büşra D., Şişli Etfal Hastanesine kaldırılırken burada darp edildiklerine dair rapor alıp ertesi gün Tarabya Polis Merkezine giderek saldırganlar hakkında şikayetçi oldu. Şikayet üzerine polis, 4 saldırganı gözaltına alırken ifade sonrası saldırganlar serbest bırakıldı. Saldırganların serbest bırakılmasına isyan eden Büşra D. ve ailesi ise, “kadının şort giymesini edepsizlik olarak görenler artık erkeklerin giyimine de karışıyor. Bunlara göz yumulmamalı” diyerek yaşananlara tepki gösterdi.