AK Parti yöneticisinden Adalet Yürüyüşü'ne küfür

AK Parti Divriği İlçe Yöneticisi Temel Duran Yıldırım, Adalet Yürüyüşü yapanlara küfür ve hakaretler içeren paylaşımlarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Divriği İlçe Yöneticisi Temel Duran Yıldırım, Facebook hesabı üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne katılanları tehdit etti.

Divriği Erdemir Maden İşletmeleri'nde Şef olan Temel Duran Yıldırım, 2015 yılında İstanbul Çağlayan Adliyesi’ndeki odasında öldürülen savcı, Selim Kiraz’ın rehin alındığı ana ait fotoğrafı eklediği paylaşımında “Adalet için yürüdüğünü söyleyen şerefsiz köpekler, soysuzlar, namussuzlar.. Şu görüntü için tek kelam ettiniz mi.. Aksine bu teröristlere destek verdiniz..” dedi.

tehditson

Yıldırım’a tepki gösteren CHP Divriği İlçe Başkanı Hüsamettin Kırkayak konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi. Divriği Gazetesi'ne konuşan Hüsamettin Kırkayak, AK Parti Divriği İlçe Başkanı Yasin Uyanık’ı konuyla ilgili olarak aradığını söyledi. Hüsamettin Kırkayak şu bilgileri verdi:

“Biz CHP olarak bu işin peşini bırakmayacağız. O kişi hakkında hemen suç duyurusunda bulunacağız. AKP Divriği İlçe Başkanı Yasin Uyanık’ı aradım konuyu anlattım. Sayın Uyanık bu akşam ilçe yönetimini acil toplayacağını, Temel Duran Yıldırım’ın daha önce de böyle hatalı girişimlerde bulunduğunu ifade ederek, Temel Duran Yıldırım’ı parti yönetiminden alacaklarını söyledi.” (HABER MERKEZİ)