'Adalet Yürüyüşü'nde anı defteri oluşturuldu

Ankara'dan yola çıkarak İstanbul'a varılması hedeflenen 'Adalet Yürüyüşü'nde katılımcılar duygu ve düşüncelerini anı defterine yazarak tarihe not düşmeyi hedefliyor.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde devam eden 'Adalet Yürüyüşü'nde katılımcılar duygu ve düşüncelerini oluşturulan anı defterine yazarak ifade ediyor. Geniş katılımın sağlandığı yürüyüşte hedef İstanbul'a varmak.

'ÖNÜMÜZ ENGELLERLE DOLU'

Oluşturulan anı defterine yazan katılımcı Ali Kırbıyık bu yazıyla tarihe not düştüklerini söyleyerek şu sözlerle duygularını ifade etti: "Önümüz engellerle dolu, yolumuz demokrasi yolu. Tüm engelleri seninle aşacağız liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu."

KILIÇDAROĞLU'NA HİTABEN YAZILIYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hitaben yazılan yazılarda genellikle yapılan yürüyüşün gerekliliği vurgulanıyor. Tarihçi yazar olarak kendisini tanıtan Ali Kaya ise, Kılıçdaroğlu için şunları yazdı: "Yürüyüş demokrasi, eşitlik, adalet, insan hak ve özgürlükleri için tarihi bir olaydır. Halkın özgürlük ve demokrasi mücadelesinin başarıya ulaşmasını canı gönülden isterim."