Bakan Ağbal, panzerin ezdiği 2 çocuğun ailesini ziyaret etti

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şırnak'ta, panzerin evlerine çarpmasıyla yaşamlarını yitiren 2 çocuğun ailesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından Ağbal, "Devlet olarak, hükümet olarak ailemizin yanındayız" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Maliye Bakanı Naci Ağbal, Şırnak'ın Silopi ilçesinde, panzer kazasında hayatını kaybeden 2 çocuğun ailesini ziyaret etti. Ağbal, baba Mesut Yıldırım'ı başsağlığı dileğinde bulundu.

Helikopterle Silopi'deki 172'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'na gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ı, AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Silopi Kaymakamı Savaş Konak karşıladı.

Bakan Ağbal ve beraberindekiler, buradan 4 Mayıs'ta polis panzerinin evlerine çarpmasıyla ezilen ve yaşamlarını yitiren Muhammet Yıldırım (7) ve kardeşi Furkan Yıldırım'ın (6) ailesini ziyaret etti. Bakan Akbal, baba Mesut Yıldırım ile bir süre sohbet ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Çıkışta aileye başsağlığı dileklerinde bulunduklarını aktaran Ağbal, "Devlet olarak, hükümet olarak ailemizin yanındayız. Kendilerinin her türlü üzüntüsünü biz de bu anlamda paylaşıyoruz. Ne gerekiyorsa, bu konuyla ilgili gerekenleri sonuna kadar vilayetimiz de bizler de yapıyoruz" dedi. (ŞIRNAK/DHA)