Bakanlık çocuğuna sigara ve bira içiren anneyi arıyor

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan çocuğuna bira içiren annenin videosunun ardından Bakanlık harekete geçti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya "Takipçisi olacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medyada ortaya çıkan 'çocuğuna bira ve sigara içiren anne'nin videosu büyük tepki aldı. Bu görüntüler üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya harekete geçti. Görüntülerin nerede çekildiği bilinmiyor.

Görüntülerde 4-5 yaşlarında olduğu sanılan çocuk annesinin verdiği bira ve sigarayı içiyor, kamerayı tutan babaannesi de bu görüntüleri kayda alıyor. Kimliği belirlenemeyen anne ve babaannenin, çocuğu fiziksel ve duygusal yönden istismar etmesi büyük tepkiyle karşılandı.

'TAKİPÇİSİ OLACAĞIM'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, sosyal medyada ortaya çıkan görüntülere ilişkin, "Çocuğumuzu bulup, gerekli bütün tedbirleri derhal alacağız. Sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılmasının takipçisi olacağım." ifadesini kullandı.

Kaya, Twitter'daki resmi hesabından yaptığı açıklamada, sosyal medyada, içki ve sigara içirilen küçük yaştaki bir çocuğa ait görüntüleri büyük üzüntüyle izlediğini belirtti.