Şenol Güneş'ten 'Gülen' yanıtı

Şenol Güneş, şampiyonluk kutlamaları sırasında yaptığı konuşmayla Fethullah Gülen'e selam gönderdiğini iddia eden Fatih Tezcan'a yanıt verdi: "Sözlerimi değiştirip başka yerlere çeken insanlar haindir."

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonluk kutlamaları sırasında Beşiktaşlı taraftarlara seslenirken söylediği "Hep yüzleri gülsün. Bunu eşime söyledim, onlara da söylüyorum; gülü gülene, sevgiyi bilene ver" sözleri nedeniyle kendisinin cemaatçi olduğunu öne sürenlere yanıt verdi.

FATİH TEZCAN'IN İDDİALARI

Güneş'in bu sözleri basına yansıyınca televizyon yorumcusu Fatih tezcan Beşiktaş teknik direktörünün bu ifadesiyle ‘Pensilvanya’ya selam gönderdiğini’ iddia etmişti. Tezcan, Twitter hesabından “Güneydoğu’dan bir takım şampiyon olsa ve teknik direktörü şampiyonluğu kutlarken durduk yere içinde “Öcalan” geçen şiir okusa ne derdiniz?” mesajını paylaştı.

“Zaten kulağımıza birşeyler geliyor ama konduramıyoruz, o kadar olmaz diyoruz, susuyoruz ama üstüne bir de bu işler… Hayrolsun diyelim…” diyen Tezcan, Fethullah Gülen Cemaati’ne yakınlığıyla bilinen basketbolcu Enes Kanter’e siyah-beyazlı kulüp tarafından gönderildiği öne sürülen imzalı formayı da bu iddiasına kanıt olarak gösterdi.

'O LAFLAR MEVLANA'YA AİT'

Bugün Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş'in öncelikle soru almadan başladığı konuşmada Tezcan'ın iddiasına şu yanıtı verdi:

"Geleceğe bakacağız ama bugünü de yaşayacağız. Atatürk'ün dediği gibi ''zeki, çevik ve ahlaklı' oyuncular yetiştirmemiz gerekiyor. Başkanın kızının ağlamasına ben de ağladım. Beşiktaş taraftarı bizi düşerken çok ayağa kaldırdı. Maç sonu yaptığım ve yarım kalan açıklama Mevlana'nın lafıdır. O laflar eşime söylenmiş bir lafdır. Bu sözleri değiştirip başka yerlere çeken insanlar haindir." (İSTANBUL/DHA)