Milliyet: Ödül alanları tebrik ederiz, verene dava açıyoruz

Sedat Peker'e ödül tartışmasında Milliyet gazetesinden açıklama geldi: Milliyet ve Vatan markaları onay ve izin alınmadan kullanıldı, dava açacağız.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e verilen “En hayırsever iş adamı” ödülüne ilişkin Milliyet gazetesinden açıklama geldi. Açıklamada, gazetenin Peker'e verilen ödülle ve düzenlenen törenle bir ilgisinin olmadığı belirtildi.

24 Mayıs günü düzenlenen 'Şehrin En İyileri Ödül Töreni' adlı organizasyonda, grubun imtiyaz sahibi olduğu “Milliyet” ve “Vatan” markalarının onay ve izin alınmadan kullanıldığı belirtilen açıklamada, gazetelerin kurumsal olarak düzenlediği ödül törenlerinin Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri, Haldun Taner Yılın Öykücüsü Ödülü, Örsan Öymen Yılın Araştırmacılık Ödülü ve Abdi İpekçi Yılın Gazetecilik Ödülü olduğu ifade edildi.

'HİÇBİR İLGİMİZ YOK'

Açıklamada, "Gazetelerimizin, adı geçen organizasyona/ödül törenine sponsor olmadığını, herhangi bir ilgisinin bulunmadığını bildiririz. Söz konusu törenin ödül sahiplerini tebrik eder, organizasyonu gerçekleştiren 2K Media (Best Mekan Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.) ile ilgili olarak da yasal müracaatlarımızı başlatmış bulunduğumuzu bildiririz."

Fotoğraf Neoldu.com sitesinden alınmıştır.