Turan: Biz İBB'ye kayyım atanmasını bekliyorduk

Televizyon yorumcusu Ömer Turan'dan, Topbaş'ın damadı olan Kavurmacı'nın tahliyesine tepki: Biz kayyım atanmasını bekliyorduk...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Hükümete yakın televizyonlarda yorumculuk yapan Ömer Turan, 'FETÖ' soruşturmasında tutuklu yargılanan Kadir Topbaş'ın damadı olan Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliye edilmesine tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından tahliyeye tepki gösteren Turan "Biz milletce İBBB'ye kayyım atanması, Topbaş'ın da FETÖ'den alınmasını bekliyorduk, bugün tersi oldu, Topbaşın FETÖ'cü damadı serbest bırakıldı. Kavurmacı'nın serbest bırakılmasından sonra bugün Virüs ve fitne hareketiyle ilgili yapacağım paylaşımlar ayrı önem kazandı. Kavurmacı gibi üst düzey bir FETÖ'cünün millete rağmen serbest bırakılmasının da siyasi boyutu vardır. Bu Erdoğan'a resmen operasyondur" diye yazdı.

Kadir Topbaş'ın damadı Kavurmacı tahliye edildiKadir Topbaş'ın damadı Kavurmacı tahliye edildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı olan Kavurmacı'nın avukatlarının sağlık sorunlarını gerekçe göstererek tahliye talebinde bulunduğu, talebi değerlendiren nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nin de tahliye kararı verdiği belirtilmişti.