Diyarbakır'da emniyet binasında patlama

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde il emniyet müdürlüğü çevik kuvvet bakım onarım binasında patlama meydana geldi. Sivil memur yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı. Akşam saatlerinde yaralılardan bir kişi daha hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesindeki il emniyet müdürlüğü çevik kuvvet ek binasında saat 10.45'te şiddetli bir patlama meydana geldi.

Patlamada sivil memur Yunus Elaltunterin yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı. Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaralılardan sivil memur Cengiz Tekin de, akşama saatlerinde hayatını kaybetti. Cengiz Tekin için yarın sabah Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenleneceği belirtildi.

Patlama sesi Diyarbakır'ın birçok bölgesinden duyulurken, Emek Caddesi'ndeki olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi.

diyar7

Diyarbakır’daki patlamanın, il emniyet müdürlüğünün Bağlar’daki ek binasının içerisindeki atölyede panzer tamiri sırasında meydana geldiği bildirildi.

diyarbakır6

Patlamanın şiddetiyle Emniyet Müdürlüğü binasının yanı sıra bölgedeki çok sayıda binada da hasar meydana geldi.

patlama6

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, patlamanın panzer tamiri sırasında meydana geldiğini, dışardan bir müdahale ya da saldırı olmadığını açıkladı. (DİYARBAKIR/DHA)

Etiketler diyarbakır patlama