Ekmek ve Gül yeniden yayında: Biz geldik!

OHAL sonrası çıkarılan bir KHK ile kapatılan 'Hayatın Sesi TV'de yayınlanan Ekmek ve Gül programı bugün web sitesi olarak yayın hayatına başladı. Ekibin kadınlara bir mesajı var: Ekmek ve Gül’ün bu zamana kadar alamet-i farikası olan her şeyi sürdürmeye kararlıyız...

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL sürecinde çıkarılan KHK ile kapatılan Hayatın Sesi TV'nin 'Ekmek ve Gül' programı yeniden kadınlarla buluştu. Bugün açılışını yapan 'Ekmek ve Gül' web portalı 'Kadın dayanışması bir tık daha yakın' mesajıyla açıldı.

'BirTıkDaKendimİçin' sloganıyla kadınların destek verdiği Ekmek ve Gül sitesinde "Ekmek ve Gül bugün, kadınların birlikteliği ve dayanışmasıyla web portal olarak yoluna devam ediyor. Web portalımız bir haber sitesi olmaktan öte, kadın kadına dertlerimizi paylaşacağımız, hayatın her anında bize benzer başka kadınların bir tık yakınımızda olduğunu hissedeceğimiz, kadın dayanışmasıyla yaşamı güzelleştireceğimiz, bilgileneceğimiz ve dünyayı değiştireceğimiz bir mecra olacak " mesajı yer alıyor.

'Ekmek ve Gül' web portalıyla geri dönüyor'Ekmek ve Gül' web portalıyla geri dönüyor

WEB PORTAL’DA NELER OLACAK?

Ekmek ve Gül ekibinin portala dair bilgilendirmeleri şöyle;

Ekmek ve Gül’ün bu zamana kadar alamet-i farikası olan her şeyi sürdürmeye kararlıyız.

Hayat sadece dertlerden ibaret değil. Ve bu memlekette neşeyi kaybetmemek de çok büyük bir başarı. Kadınların yüzünü güldüren, içini ferahlatan ne varsa onu görebilecekleri, bilgilenebilecekleri bir web portal hayalini kuruyoruz.

“Kadınsız” ekranlara, haberlere, yorumlara inat Ekmek ve Gül’de kadınlar “her konunun uzmanı” olarak siyaset, kültür, sanat, sağlık, eğitim, hukuk... aklınıza gelebilecek her konuda tartışacak, konuşacak yine.

Tıpkı programımız gibi pek çok farklı bölümüyle oldukça renkli. Kadınların yazılmamış tarihi de, yalnızca Türkiyeli kadınların gündemi değil dünya kadınlarının gündemleri de, kadın yazarlar yazma öyküleri ve eserleriyle başka kadınlara verecekleri şevk de bu sitede olacak. Kadınlar her gün “Günün Sözü”nü söyleyip, o güne damgasını vuran bir tartışmaya kadınlar olarak cevaplarını verecekler.

Kadınların kaybettiği şeyler çok, biz istedik ki başardıklarımızı da ön plana çıkaralım, güç alalım, güç verelim birbirimize. Bunun için de tüm kadınların desteğine, gücüne ihtiyaç duyduk. Ve ne güzel ki kadınlar bu desteği ve gücü Ekmek ve Gül’de buluşturmaktan kaçınmıyorlar. Ekmek ve Gül kadınların desteğiyle daha da büyüyecek, biliyoruz. (HABER MERKEZİ)