Selahattin Demirtaş'tan sosyalistlere mesaj

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, HTKP Genel Başkanı Erkan Baş'a ilettiği mesajda sosyalistlere selam gönderdi. Demirtaş, "Bu günlerin gelecek yüzyıllarımızı belirleyen tarihsel dönemine denk bir duruşu ortaya koyan Türkiyeli sosyalistlere de selam ve sevgilerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Halkın Türkiye Komünist Partisi Genel Başkanı Erkan Baş bir heyetle birlikte, cezaevinde bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'la görüşmek için Edirne'ye gitti. Heyetin Demirtaş'la görüşmesine savcılık izin vermedi. Heyet adına Demirtaş'la avukat Onur Güneş görüştü.

Twitter hesabından açıklama yapan Erkan Baş, Demirtaş'ın kendilerine ilettikleri mesajı paylaştı. Erkan Baş, "Bugün HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı ziyaret için Edirne’deydik; görüşemesek de sizlere iletmek için #Hayırlı mesajlarını aldık" ifadelerini kullandı. Demirtaş'ın Baş aracılığıyla paylaştığı mesaj şu şekilde:

"Ziyaretin ve yoldaşça dayanışma tutumun için çok teşekkür ediyorum. Dışarıda ve içeride umudu büyüten bütün direniş ve çabaları senin şahsında selamlıyorum. Gelinen aşamaya dair gelecek ümitlerimiz her zamankinden daha güçlüdür artık.

Bu günlerin gelecek yüzyıllarımızı belirleyen tarihsel dönemine denk bir duruşu ortaya koyan Türkiyeli sosyalistlere de selam ve sevgilerimi iletiyor, yakın zamanda görüşeceğimiz için fazla da yazmıyorum şimdilik.

Hepinize HAYIR'lı işler" (HABER MERKEZİ)

Demirtaş'tan açlık grevi açıklaması: Şahsi talebimiz yokDemirtaş'tan açlık grevi açıklaması: Şahsi talebimiz yok