Reina patronundan drone açıklaması

İstanbul'da 39 kişinin öldürüldüğü katliam nedeniyle kapalı olan Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan, Reina'nın açılması için çok sayıda mesaj aldıklarını söyledi. Drone tartışmalarına da katılan Koçarslan 'Reina'nın üzerinde drone dolaştı' dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yılbaşı gecesi 39 kişinin katledildiği Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan, saldırganın Esenyurt'ta yakalanmasının ardından yeni açıklamalarda bulundu.  Koçarslan, 'Saldırıdan 10 gün önce Reina'nın üzerinde drone dolaştı' iddiasında bulundu. Saldırganın yakalandığı Esenyurt'taki dairede iki adet drone bulunmuştu.

'BU MEKANLARIN YAŞATILMASI LAZIM'

Reina'nın patronu Mehmet Koçarslan Sabah gazetesine açıklamalar yaptı. Personelin çalışmak istemediğini ve psikolog desteği aldıklarını ifade eden Mehmet Koçarslan şöyle konuştu: İşletme ortağımla, 70'e yakın çalışma arkadaşımı toplayıp karar vereceğiz. Çoğunluk, 'Teröre inat açalım. Kapatırsak teslim oluruz' diyor.

'OLAY ANINDA 3 POLİS KAPIDA YOKMUŞ'

Saldırı sırasında 'Suada Clup'teydim' diyen Koçarslan "Güvenlik müdürü "Reina'yı tarıyorlar" dedi. O an yaşamın bittiğini düşündüm. Yayımlanan birçok bilgi yanlış ve çarpıtma. ABD bana asla istihbarat vermedi" şeklinde konuştu.  Saldırganın daha önce keşif yaptığı iddialarını yalanlayan Koçarslan "İblis daha önce keşif yapmadı. İçeride 7.5 dakika kaldı. Bir barmen, saldırıdan 10 gün önce 'Reina'nın üzerinde bir drone dolaştı dedi' Emniyet'e bildirdik. İfadesi alındı. Kapıda 4 polis görevliydi. Olay anında 3'ü kapıda yokmuş. O gece Reina'da 22 özel güvenlik çalıştı." diye konuştu. (HABER MERKEZİ)