Başkan, 'Denetlediniz mi?' sorusuna kızdı!

Adana'nın Aladağ ilçesinde ortaöğretim öğrencilerinin kaldığı yurtta yangın çıktı, 11 öğrenci ve 1 eğitmenin hayatını kaybettiği yangınla ilgili Adana Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 'itfaiyenin yangın çıkan yurtta denetim yapıp yapmadığı' sorusuna kızdı: Çok zeki sorular sorduğunuzu zannetmeyin!

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aladağ Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği Orta Öğretim Kız Öğrenci Yurdu’nda çıkan yangınla ilgili soru Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü kızdırdı. CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kendisine sorulan 'itfaiyenin yangın çıkan yurtta bir denetim yapıp yapmadığı' sorusuna "Çok zeki sorular sorduğunuzu zannetmeyin" yanıtını verdi.

Yangın merdiveni kilitli olduğu için öldülerYangın merdiveni kilitli olduğu için öldüler

Adana'nın Aladağ ilçesindeki kız öğrenci yurdundaki yangında 11 öğrenci ile 1 kadın eğitmen hayatını kaybetti. 22 öğrenci ise yaralandı. 34 ortaöğretim öğrencinin kaldığı yurtta, alt katta bulunan öğrencilerin birçoğunun kurtulduğu, üst katlara çıkan öğrencilerin ise hayatını kaybettiği anlaşıldı. Yaralanan çok sayıda öğrencinin ise pencerelerden atladığı öğrenildi.

Yine aynı 'federasyon'un yurduYine aynı 'federasyon'un yurdu

'KENDİNİZİ BİLMEZ BİR TAVRINIZ VAR'

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, gazeteci Nedim Şener’in itfaiye ekiplerinin yangın çıkan yurtta bir denetim yapıp yapmadığı yönündeki sorusuna, “Şimdi seyircilerin karşısında çok zeki sorular sorduğunuzu zannetmeyin” diye tepki gösterdi. Sözlü, Şener için “çok kendini bilmez bir tavrınız ve tarzınız var” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)