'MİT TIR'larına Vali Coş yönlendirdi'

MİT TIR'ları haberleri hakkında Twitter'dan açıklamalar yapan Fatih Yağmur kendisini bu habere yönlendiren kişinin Vali Hüseyin Avni Coş olduğunu öne sürdü. Yağmur 'haberlerden pişmanlık duymadığını' da ifade etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MİT TIR'ları haberi hakkında açıklamalar yapan gazeteci Fatih Yağmur, haber kaynağına kendisini o dönem Adana Valisi olan Hüseyin Avni Coş'un yönlendirdiğini iddia etti. Hakkında yakalama kararı bulunan Yağmur, Twitter'da öne sürdüğü iddialarda, haber kaynakları ile kendisini tanıştıran kişinin de Coş olduğunu öne sürdü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, A Haber'de katıldığı canlı yayında eski Radikal gazetesi muhabiri Fatih Yağmur'u "paralel polislerle irtibatlı" olmakla suçlaması üzerine Fatih Yağmur Twitter'dan mesajlar attı. Yağmur, "Yeter ulan. Kaldıracak gücüm kalmadı. Yapmadığım şeyi yaptım. Telefon trafiğime de baksınlar Vali Coş'u göreceksiniz. Kendiniz referans olup emniyettekilerle tanıştırıyorsunuz sonra da bana "paralel polislerle irtibatlı" diyorsunuz. Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, Kom müdürü hepsini ben Vali Hüseyin Avni Coş aracılığıyla tanıdım. Kendileri kahraman, ben hain oluyorum" diye yazdı.

Fatih Yağmur, "Yaptığım haberlerden de zerre pişman değilim. Siz paralele kucak açmışsanız benim ne suçum var. Kendiniz tanıştırın sonra da beni suçlayın" dedi.

Dönemin Adana Valisi olan Hüseyin Avni Coş, halen Sakarya Valiliği görevini yürütüyor.

Fatih Yağmur'un attığı tweetler: